FOTO La săniuş pe dealul de la Făget

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oameni mici şi oameni de zăpadă din Cluj
Oameni mici şi oameni de zăpadă din Cluj

Cu mic, cu mare, clujenii au profitat că a nins noaptea trecută şi au mers pe dealul de la Făget, au făcut oameni de zăpadă şi s-au bulgărit. Cu alte cuvinte, s-au distrat.

Zâmbete, zăpadă şi sănii. De toate erau ieri pe dealul Făget, unde şi cei mari s-au dat cu sania alături de copii bucurându-se de prima zăpadă „adevărată".

Oameni mici şi oameni de zăpadă din Cluj

Oamenii mici au făcut oameni de zăpadă

L-am scos pe tata din casă ca să ne bucurăm de zăpada de afară", spune Vlad Bartolomei, un elev în clasa a III-a, care era azi, după-amiază, cu tatăl lui pe dealul Făget. Au ieşit din oraş ca să facă mişcare şi să se bulgărească. Au luat şi sania cu ei, au pus-o în portbagaj şi au pornit la drum. S-au oprit la Făget, lângă un om de zăpadă făcut de alţii înaintea lor şi au început să se bulgărească. „Ne place iarna, în fiecare an mergem la o pârtie din judeţ, de regulă la Sânpaul", mai spune Vlad Bartolomei, în vârstă de 10 ani.

Oameni mici şi oameni de zăpadă din Cluj

Pe dealul Făget erau ieri copii de toate vârstele cu părinţii şi, bineînţeles, cu săniile, fie din lemn, fie din plastic. Unul dintre micuţi era şi Vlad Vicaşiu, de doar trei ani, care încerca să facă un om de zăpadă mai mare decât el. Cu ajutorul tatălui său. Acesta, Gheorghe Vicaşiu, povesteşte că l-a dus pe Vlad de Crăciun la Valea Ierii. „A nins acolo şi Vlad era încântat. Însă nu era de sănii sau de bulgăreală. Când am văzut, de dimineaţă, că a nins aşa frumos nu am putut să rămânem în casă", zice Gheorghe Vicaşiu.

Bulgăreli şi veselie pe pârtia de la Făget

Cu săniile la Făget

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite