FOTO Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor. Întrecerea a fost moderată de Cătălin Dezbrăcatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor
Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor

Bucătarii clujeni Florin Trişcă şi Robert Vincze, cu experienţă în arta culinară japoneză, s-au clasat pe locul IV la concursul „Arena Bucătarilor" care a avut loc recent la Mamaia.

Echipa clujenilor a concurat cu 29 de echipe de la cele mai bune restaurante din ţară. Florin Trişcă şi Robert Vincze au pregătit un meniu compus din trei feluri şi au avut la dispoziţie un set prestabilit de ingrediente obligatorii şi dotările de bază. 

Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor

Bucătarii clujeni au impresionat cu meniul: dorada cu fructe de mare şi cremă de ardei, miel în crustă de susan şi sos de pâine, piure de brocoli cu ciuperci marinate şi rosii cherry, fructe de sezon aromate (piersici cu lichior de ouă de casă, smochine cu reducţie de vin roşu şi cremă de telemea, pepene galben cu iaurt, miere şi mentă, servit cu chips-uri de foietaj.

Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor

Pe podiumului Arenei Bucătarilor au urcat restaurante din Oradea (locul I), Brăila (locul II) şi din Braşov (locul III).

Din juriul competiţiei au făcut parte Chef Cezar Munteanu, Cristina Mazilu - publisherul revistei BBC GoodFood România şi Tiberiu Fueriu - redactor șef Food&Bar Magazine.

Clujul pe locul IV în Arena Bucătarilor

Competiţia a fost organizată de Selgros, care a premiat echipele câștigatoare: locul I - cu 10.000 lei, locul al II-lea - cu 7.000 lei, locul al III-lea - cu 5.000 lei, locurile IV şi V - au primit câte 3.000 lei sub forma unor vouchere de cumpărături.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite