FOTO Ce puteţi găsi ieftin la târgul vintage din centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cămăşi, fuste, rochii, dar şi accesorii handmade, poşete sau chiar şi aparate foto vechi sunt câteva din produsele cu care circa 15 expozanţi au ieşit să-şi întâmpine clienţii la târgul vintage organizat în Piaţa Muzeului.

„Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca va fi timp de trei zile zona zero a exploziei de eleganţă vintage. Momentan avem zece înscrişi, dar miercuri vom şti exact câţi expozanţi vom avea“, a spus Mirela Bichiş, promotorul târgului. Faţă de ediţiile precedente, târgul se diferenţiază prin faptul că iese în stradă. „Fiind vară, ne-am permis să ieşim în aer liber, deoarece până acum organizam evenimentul la Casa Matei“, a mai spus Mirela. Evenimentul se va încheia mâine seară.

Click pe poze pentru fotogalerie

image

Preţurile produselor diferă în funcţie de tipul acestora şi complexitatea realizării lor. De exemplu, o pereche de cercei handmade sau o broşă costă în jur de 10-15 lei. În ceea ce priveşte hainele vintage, preţul acestora e puţin mai mare decât cel al accesoriilor. De exemplu, o fustă cu buline costă 20 de lei, iar o rochie ajunge la 80 de lei. O bluză tricotată costă în jur de 40 de lei, un sacou 50 de lei iar o cămaşă 40 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite