FOTO Cât câştigă un cerşetor în doar câteva ore la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Sibiu a venit la Cluj-Napoca cu trenul şi, cât a stat în oraş a început să cerşească bani de la oameni. El a strâns o sumă pe care alţii o câştigă în jumătate de lună.

Sibianul a sosit într-o dimineaţă cu trenul la Cluj, apoi s-a pus pe cerşit. În cele câteva ore cât a stat în oraş a adunat peste 100 de euro, respectiv suma de 467 de lei. El ar fi avut timp să se întoarcă acasă cu acelaşi tren cu care a venit şi cu buzunarul plin, dacă nu ar fi fost descoperit de poliţişti. Aceştia i-au confiscat banii şi, pe deasupra, l-au şi amendat.

467 de lei a adunat bărbatul din cerşit

image

În Cluj-Napoca, media celor care sunt surprinşi în timp ce apelează la mila publică a clujenilor este de circa 8 persoane pe zi, peste 90% dintre acestea nefiind clujeni, cu documente de identitate care să ateste reşedinţa în municipiu.

Procedura legală prevede ca, după legitimarea persoanelor şi aplicarea amenzilor, cei care nu sunt din oraş să fie însoţiţi la gară şi predaţi Poliţiei TF, spre a fi trimişi către localităţile de domiciliu. Din păcate, faptul că în Cluj-Napoca cetăţenii sunt foarte generoşi cu cei care apelează la mila lor, oferind în număr mare sume de bani, mult mai mari decât în alte localităţi, oraşul este în mod constant vizitat de „amatorii” de câştiguri facile şi consistente.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite