FOTO A început cea de-a treia ediție „Comedy Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deschiderea oficială a avut loc la Cinema "Florin Piersic"
Deschiderea oficială a avut loc la Cinema "Florin Piersic"

La Cinematograful "Florin Piersic" a avut loc, aseară, deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Filmului de Comedie „Comedy Cluj".

S-a dat startul celei de-a treia ediţii a festivalului „Comedy Cluj". Filmul care a deschis festivalul, "Defendor", cu Woody Harelson, a fost vizionat, aseară, de invitați, la cinematograful „Florin Piersic". Înainte de începerea filmului, a urcat pe scenă Sorin Dan, directorul festivalului. "Anul acesta, vom aborda o temă specială, comedy drama. În program avem cuprinse multe comedii cu accente dramatice", a spus Sorin Dan.

Află aici ce filme poţi vedea azi la Festivalul Internaţional „Comedy Cluj“

La deschidere au fost prezenți și prefectul Florin Stamatian, și viceprimarul Clujului, Radu Moisin.


Deschiderea oficială a avut loc la Cinema "Florin Piersic"

Potrivit directorului festivalului, Sorin Dan, anul acesta festivalul atrage iubitorii filmelor de comedie printr-o sumedenie de noutăţi. „Una dintre atracţiile principale este secţiunea dedicată academiilor de film din lume, pe care am introdus-o în programul festivalului anul acesta. Deja s-au înscris în jur de 20 de academii din lume. Este important ca studenţii din România să intre în contact cu cei din toată lumea. Vom organiza workshopuri, se vor lega noi contacte", spune Sorin Dan.

O altă noutate va fi Best of Noaptea Devoratorilor de Publicitate, axată pe calupuri de reclame comice.

Timp de 10 zile, filmele vor rula la cinematografele „Florin Piersic", „Arta" şi „Victoria", precum şi la Act Cafe, Klausenburg Cafe şi Casa Tranzit.

Biletele au fost puse în vânzare la infopointurile amenajate la Iulius Mall şi cinematrograful „Florin Piersic" şi costă 9 lei, pensionarii, elevii şi studenţii beneficiind de o reducere de 2 lei. Iubitorii de film vor putea să-şi facă şi abonamente pentru cinci sau 10 filme. Intrarea la filmele care vor rula la Klausenburg Cafe şi Act Cafe va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

VEZI AICI PROGRAMUL FESTIVALULUI

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite