Cluj: FOTO Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: FOTO Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună
Cluj: FOTO Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună

Sute de colegi, rude şi prieteni ai familiei Dragoste au asistat astăzi la înmormântarea victimelor tragicului accident de luni seară de lângă Hotelul „Napoca”.

Nicolae Dragoste şi fiica sa Ioana Dragoste, care şi-au pierdut viaţa luni seara, când un Porsche Cayenne condus de omul de afaceri Gabriel Hilote s-a izbit frontal de maşina în care se aflau, au fost înmormântaţi împreună, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

Dorina Dragoste, soţia lui Nicolae şi mama Ioanei, a fost rănită grav în accident şi se află, de atunci, sub supraveghere medicală.

Citeşte şi
Şoferul criminal de la Napoca, arestat pentru 29 de zile
Cititorii „Adevărul“ vor pedepsirea „ucigaşului cu Porsche“

image
image

Sute de clujeni - rude, prieteni şi colegi i-au plâns astăzi pe Ioana şi Nicolae Dragoste, două din cele trei victime ale omului de afaceri Gabriel Hilote în accidentul de luni seara. Mama şi soţia celor doi se află încă la Clinica Chirurgie I a Spitatului Judeţean, medicii fiind rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale de sănătate.

La ceremonia de înmormântare de astăzi de la Capela din Cimitirul Central au participat colegii şi prieteni Ioanei, baschetbalista în vârstă de 15 ani. Patru echipe de baschet feminin au venit şă-şi ia rămas bun de la una dintre cele mai promiţătoare junioare din baschetul clujean, după cum vorbesc colegii de ea.

Colegele de clasă spun că îşi vor aduce aminte de Ioana aşa cum a fost tot timpul - cu zâmbetul pe buze. Astăzi, au încercat să povestească cele mai drăguţe amintiri pe care le au cu colega lor. Prietenele ei cred că Ioana venea de la antrenament de la Sala Sporturilor şi se îndrepta către Centrul Comercial Polus, de unde părinţii au vrut să-i cumpere o rochie pentru Balul Bobocilor, un eveniment care în acest an va fi în doliu la Liceul "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite