Cluj: FOTO Showroom eMAG pentru întreg Ardealul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: FOTO Showroom eMAG pentru întreg Ardealul
Cluj: FOTO Showroom eMAG pentru întreg Ardealul

Cel mai mare retailer online din domeniul IT&C, eMAG, deschide showrooom-ul de la Cluj, care va deservi zona de vest şi nord-vest a ţării.

„Numărul utilizatorilor clujeni care accesează site-ul nostru este printre primele trei-patru din ţară. Prin această deschidere intenţionăm să acoperim o zonă cât mai largă”, a preciztat Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMAG.

Showroom-ul de pe strada Fabricii va avea 120 de metri pătraţi, iar reprezentanţii companiei mizează pe vânzări de 3.000.000 de euro pe an.

Odată cu lansarea showroom-ului a fost prezentat la Cluj parteneriatul între eMAG şi Microsoft, care vizează, pe de o parte, o campanie de susţinere a produselor cu sisteme de operare originale integrate şi a luptei împotriva pirateriei. „Până la finele acestui an, intenţionăm să vindem aproximativ 5.000 de calculatoare cu licenţe pentru noul sistem de operare Windows 7“, a mai spus reprezentantul eMAG.

Citeşte şi
Windows 7 porneşte de la Cluj spre PC-urile românilor

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite