Cluj: Conceicao, zâmbăreţ şi relaxat (GALERIE FOTO de la antrenamentul oficial)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Conceicao, zâmbăreţ şi relaxat (GALERIE FOTO de la antrenamentul oficial)
Cluj: Conceicao, zâmbăreţ şi relaxat (GALERIE FOTO de la antrenamentul oficial)

După antrenamentul oficial, care a avut loc în această dimineaţă, Conceicao a promis că echipa sa va înscrie mai mult decât până acum.  Antrenorul lui CFR Cluj este  extrem de motivat înaintea partidei cu danezii de la FC Copenhaga şi promit victoria.

La antrenamentul oficial dinaintea partidei de debut în grupele Ligii Europa, elevii lui Conceicao au părut extrem de relaxaţi, fără să afişeze o mină de echipă aflată sub presiune. Destinşi, dar concentraţi pe întâlnirea ce-i aşteaptă, în primele 15 muinute , deschise reprezentanţilor mass-amedia, „vişiniii” au exersat pasele rapide în celebrul „5 contra 2”.

Cel care se află cu sabia lui Damocres deasupra capului, Toni Conceicao nu este deloc interesat de veştile care-l dau demis în cazul unui alt rezultat decât victoria. Acesta consideră că danezii, deşi au venit la Cluj cu numai 17 oameni şi fără căpitanul Hjalte Norregaard, formează o echipă puternică.

„Nu sunt mai vulnerabili pentru că şi-au lăsat căpitanul acasă. Este o echipă care a jucat în preliminariile Champions League şi acest lucru înseamnă că este extrem de bine pregătită. Avem probleme că nu înscriem, deşi ne creem o mulţime de faze de poartă, dar lucrăm foarte mult pentru a remedia acest lucru. Dacă ne facem jocul obişnuit, vom înscrie”, a spus acesta.

„M-am obişnuit să fiu demis de presă”


Deşi se află în faţa unui meci capital pentru parcursul european al echipei, Conceicao nu este deloc afectat de faptul că în mass-media apar din ce în ce mai multe zvonuri despre demiterea sa în cazul unui eventual insucces. Riguros ca de obicei, portughezul se gândeşte doar la meciul de mâine seară.

„Nu mă gândesc la nicio demitere, doar la fotbal şi la meciul pe care-l vom avea mâine. Sunt obişnuit ca în România să se facă astfel de presiuni şi am o experienţă care să mă facă să nu iau în seamă aceste lucruri. Am pregătit meciul precum pe oricare altul, doar cu mai multă atenţie pe stilul de joc al danezilor, unul robust, în forţă, cu multe deosebiri faţă de jocul latin, tehnic, practicat în România”. a comentat acesta

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite