FC Vaslui îl doreşte pe Yssouf Kone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yssouf Kone va pleca în curând de la CFR Cluj
Yssouf Kone va pleca în curând de la CFR Cluj

Principalul finanţator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că şi l-ar dori pe Yssouf Kone, dar şefii din Gruia cer prea mulţi bani pentru ivorian

Yssouf Kone nu mai este dorit în Gruia, lucru dezvăluit de principalul finanţator al echipei, Arpad Paszkany. Acesta vrea să scape cu orice preţ de Kone, care l-a dezamăgit în urma rezultatelor aparatelor care analizează prestaţia fiecărui jucător din timpul meciurilor. După o rundă de negocieri cu Steaua, Iuliu Mureşan, s-a reorientat.

Gigi Becali a oferit un milion de euro pentru serviciile ivorianului care joacă pentru naţionala statului Burkina Faso, dar şeful din Gruia a cerut 1,5 milioane, sumă cu care patronul Stelei nu a fost de acord. Adrian Porumboiu a dezvăluit că acesta este dorit la Vaslui, dar negocierile sunt dificile:

„Kone este un jucător foarte valoros, pe care mi l-aş dori la Vaslui, dar va fi greu să-l aducem. Cei de la Cluj cer prea mulţi bani pentru el. Vom vedea, nu este exclusă nicio variantă, dar deocamdată nu putem vorbi de negocieri concrete”, a spus acesta. Kone a venit la CFR la începutul sezonului 2008-2009 de la Rosenborg Trondheim.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite