Cluj:Universitatea s-a distrat cu FC Drobeta şi a învins cu 3-0 (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj:Universitatea s-a distrat cu FC Drobeta şi a învins cu 3-0 (GALERIE FOTO)
Cluj:Universitatea s-a distrat cu FC Drobeta şi a învins cu 3-0 (GALERIE FOTO)

Universitatea Cluj a învins pe FC Drobeta, în cadrul etapei a 11-a din Seria B a ligii secunde, scor 3-0 şi a urcat pe locul 3 în clasament. Elevii lui Cristi Dulca s-au distrat cu formaţia din Turnu Severin, creându-şi o sumedenie de ocazii de gol

Universitatea Cluj a rămas în cărţile pentru promovarea în prima ligă, după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Drobeta, o echipă măcinată de datorii şi probleme la nivelul lotului de jucători. Micuţa arenă „Clujana” s-a umplut de suporterii dornici să vadă la lucru noua echipă a Universităţii, care se află la al treilea antrenor în acest sezon.

Dulca a lucrat mult la mentalitatea jucătorilor şi a reuşit să motiveze o formaţie care în ultima perioadă a mandatului lui Cornel Ţălnar se abonase la meciuri fără victorie. Prima fază periculoasă a „studenţilor” a venit după 20 de minute de joc, iar aceasta a adus şi golul deschiderii de scor.

Bogdan Unguruşan, unul dintre cei mai activi fotbalişti ai „alb-negrilor” a urcat excelent pe banda dreaptă, a centrat în careu la Lemnaru, aflat singur cu portarul Zimmerman, dar acesta a trimis mingea tocmai în mâinile goal-keeperului. Machado a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis mingea în poartă, spre bucuria celor aproximativ 1500 de suporteri.

„La pauză le-am zis că scorul e 0-0”


Valentin Lemnaru a mai ratat ocazie imensă de gol în prima parte şi a centrat excelent pentru Machado, care l-a remarcat din nou pe fostul portar al timişorenilor. Cristi Dulca a dezvăluit că la pauză le-a spus jucătorilor că scorul de pe tabelă este numai 0-0 şi e nevoie ca echipa să marcheze. Aceştia l-au ascultat şi au mai înscris de două ori. Inspirat, tehnicianul l-a introdus pe Adrian Ionescu la mijloc, în locul lui Dolha, care nu a prins cea mai bună zi după revenirea la „U”.

Ionescu a fost omul-cheie al fazei celei de-a doua reuşite, centrând excelent la acelaşi Machado, care a lovit puternic cu capul şi a majorat diferenţa pe tabelă. Urcarea lui Muşat în ofensivă a consemnat o nouă fază bună ratată de clujeni, iar apoi Voican, intrat în partea a doua, a trimis din şase metri în mâinile lui Zimmerman. Popa a fost extrem de aproape de a înscrie golul etapei cu o torpilă de la 30 de metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă buturile oaspeţilor.

Ultimul minut de joc a adus şi reuşita care a închis tabela de marcaj, după ce Lemnaru a împins în plasă o minge venită de pe partea stângă. La finalul partidei, Cristian Dulca a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii „alb-negrii”, care au uitat trecutul său în tricoul celor de la CFR Cluj.

„Nu prea sunt mulţumit de joc, dar scorul este pe placul meu. Nu s-au pus în aplicare multe dintre lucrurile pe care le-am discutat înainte de meci. N-am mai avut atitudinea de la meciul cu UTA, dar ne-am creat multe ocazii de a marca. Mai avem mult de muncit şi la partea fizică şi la alte aspecte, pentru a ajunge acolo unde trebuie să fim, pe primul loc”, a declarat antrenorul.

 „S-a simţit puţin oboseala după meciul cu UTA, dar sunt mulţumit de rezultat”
Cristian Dulca, antrenor „U” Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite