Cluj: Ex-prefectul care a ucis un bebeluş pe „zebră”, suspendat din funcţie de Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect de Cluj Călin Platon a fost suspendat, printr-o decizie a premierului Emil Boc, din funcţia de inspector guvernamental, după ce a fost arestat preventiv în urma producerii unui accident rutier soldat cu decesul unui copil de trei luni.

În Monitorul Oficial al României numărul 632, apărut ieri, se arată că Guvernul a constatat suspendarea raportului de serviciu al lui Călin Platon începând cu data de 30 august 2010.

"Având în vedere adresa Judecătoriei Cluj-Napoca nr. 1244/12/A din 31 august 2010, primul ministru emite decizia prin care se constată suspendarea de drept a raportului de serviciu, începând cu data de 30 august 2010, a domnului Călin Gavril Platon, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului", se arată în documentul citat.

Decizia premierului Emil Boc a fost contrasemnată de şeful SGG, Daniela Andreescu.

Accidentul a avut loc în 27 august, în jurul orei 19.00, pe Bulevardul 1 Decembrie din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca. Fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon a lovit cu maşina o femeie şi pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu.

CTIŢI ŞI:

EX-PREFECTUL CĂLIN PLATON A FOST ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE, DUPĂ CE A CĂLCAT PE TRECEREA DE PIETONI O MAMĂ ŞI UN BEBELUŞ

PLATON, DAT CA EXEMPLU DE JUDECĂTORII CLUJENI

VIDEO TRASEUL FOSTULUI PREFECT PLATON SPRE LOCUL ÎN CARE A LOVIT O MAMĂ ŞI UN BEBELUŞ

PREFECT UCIGAŞ: ORBIT DE SOARE SAU DE VITEZĂ? (VIDEO)

BEBELUŞUL CĂLCAT PE „ZEBRĂ” DE FOSTUL PREFECT AL CLUJULUI A MURIT (UPDATE)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite