Cluj: Piesa pentru Eurovision a fetelor de la Blaxy Girls, prezentată la Cluj (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Piesa pentru Eurovision a fetelor de la Blaxy Girls, prezentată la Cluj (VIDEO)
Cluj: Piesa pentru Eurovision a fetelor de la Blaxy Girls, prezentată la Cluj (VIDEO)

Studenţii clujeni pot participa luni şi marţi la o serie de evenimente muzicale live, în care invitaţii speciali sunt trupe româneşti de renume precum Direcţia 5, Smiley, Puya sau Blaxy Girls.  Acestea din urmă vor cânta live la Cluj şi piesa cu care intenţionează să reprezinte România la Eurovision 2010.

Festivalul Green StudCard va fi organizat la Cluj-Napoca în perioada 9 – 17 noiembrie, eveniment ce îşi propune să stârnescă interesul tinerilor faţă de mediu.

Festivalul va debuta luni, 9 noiembrie, de la ora 12.00, printr-un flash-mob, iar seara se va încheia cu câteva concerte, la ora 20.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” cu artişti precum Blaxy Girls (foto), Direcţia 5 sau Smiley. Studenţii vor participa şi la o campanie de ecologizare a campusurilor universitare.

Trupa formată de Costi Ioniţă îşi va prezenta la Cluj şi ultimul single, „Save the world”, piesa cu care Blaxy Girls îşi doreşte să reprezinte România la Eurovision 2010, în Norvegia.

Balul Bobocilor Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca va avea loc marţi, 10 noiembrie, în clubul Bamboo. Atmosfera în cadrul petrecerii studenţeşti va fi întreţinută de solistul de muzică hip-hop Puya. Clujenii vor putea asculta, live, şi cel mai recent single semnat Puya, Goerge Hora şi Kamelia, „Change”, piesă care urcă vertiginos în topurile de specialiate, fiind în acest moment şi una din cele mai difuzate melodii la radio.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite