Endava face angajări la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Endava, una dintre marile companii de servicii IT din regiune, anunţă că va face angajări la Cluj-Napoca până în luna iulie. Aceasta intenţionează ca 20% dintre persoanele pe care le va angaja în 2012 să fie tineri absolvenţi.

Compania europeană de servicii IT a anunţat, printr-un comunicat de presă, că are de gând să angajeze cel puţin 65 de persoane din Cluj-Napoca până în luna iulie a acestui an. Compania a depăşit recent cifra de 200 de angajaţi în sediile locale.

La Cluj, Endava are două sedii, unul în complexul Iulius Business Center şi cel de-al doilea pe strada Buftea. "Începând de luna aceasta ne mărim echipa de recrutare cu încă o persoană, iar în acest an estimăm că vom depăşi 300 de angajaţi în centrul din Cluj-Napoca. Una din provocările Endava pe plan local rămâne însă lipsa spaţiilor de birouri, care să corespundă nevoilor noastre", a declarat Valentin Metzger, Delivery Director pentru centrul din Cluj-Napoca.

Printre cele mai multe poziţii deschise în cadrul centrelor Endava din Cluj se numără cele de dezvoltatori Java şi .Net, testeri şi arhitecţi software, project manageri, ingineri de suport, dar şi analişti service desk sau consultanți 3rd line pe tehnologii Microsoft şi Unix & Networking. Compania a trecut de 400 de angajați în România și recrutează în permanență specialiști IT în centrele sale din Cluj, Iași și București.

Pentru absolvenți

Pentru 2012, compania intenţionează ca 20% dintre persoanele pe care le va angaja să fie tineri absolvenţi. Astfel, Endava a anunțat oportunități de job-uri pentru absolvenții facultăților cu profil IT din Cluj. Cei selectați în programul Endava pentru absolvenți și studenți în anii terminali vor avea contract de muncă și în primele 2 luni vor beneficia de training, după care vor începe să lucreze în proiectele derulate de companie.  

Tot pentru studenţi, compania derulează un program de practică cu o durată de 2 până la 3 luni, timp în care aceştia sunt familiarizaţi cu mediul de lucru într-o companie IT.

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în 2000. Cu peste 750 de angajaţi, Endava are 8 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi are o cifră anuală de afaceri de peste 29 de milioane de lire sterline/34 de milioane de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite