Emil Szolomajer, suspendat din funcţie de „U“ Cluj. UPDATE. „Solo a fost iertat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Szolomajer se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor
Emil Szolomajer se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor

Fostul portar al Universităţii Cluj şi actualmente antrenor cu portarii, Emil Szolomajer, a fost suspendat din funcţie de clubul Universitatea, după un conflict la un antrenament cu antrenorul principal, Ionuţ Badea.

UPDATE

Emil Szolomajer şi-a cerut scuze prin intermediul site-ului oficial şi a fost reprimit la antrenamentele echipei. Acesta se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor: „După reacţia pe care am generat-o la antrenamentul echipei, vreau să-mi cer scuze faţă de stafful tehnic, jucători, conducere şi suporteri. Prin comportamentul meu am pus în dificultate bunul mers al echipei, organizarea care se află acum la Universitatea Cluj, un club profesionist. Mulţumesc staffului pentru înţelegerea de care a dat dovadă şi îmi doresc ca aceste probleme să nu mai apară. Sunt conştient că am greşit, îmi asum acest lucru şi sper să nu se mai întâmple“, a spus Szolomajer pentru site-ul oficial al clubului.

„Super Solo“, aşa cum este supranumit de fanii „Şepcilor Roşii“, nu mai face parte din planurile Universităţii Cluj. Acesta a fost detaşat la echipa a doua, în urma unui conflict la unul dintre antrenamentele echipei, cu tehnicianul Ionuţ Badea. Cel mai probabil, în perioada următoare, la club va sosi un alt antrenor cu portarii.

„Szolomajer a fost detaşat la echipa a doua. Suntem un club profesionist şi fiecare jucător trebuie să respecte decizia clubului. Vom găsi în perioada următoare o soluţie pentru pregătirea portarilor. Nu pot să spun mai multe în acest moment, clubul va anunţa oficial detaliile printr-un comunicat de presă“, a comentat Ionuţ Badea decizia de a-l suspenda din funcţie pe Szolomajer.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite