Emil Dică poate rămâne la CFR. Clubul este obligat să-i achite salariul pe două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Dică ar putea rămâne la CFR Cluj în cele din urmă
Emil Dică ar putea rămâne la CFR Cluj în cele din urmă

Site-ul oficial al lui CFR Cluj a anunţat că mijlocaşul Emil Dică şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj. Totuşi, fotbalistul ar putea rămâne în Gruia, în cazul în care clubul nu-i va achita până în data de 17 iunie salariul pe două luni.

Emil Dică a ajuns la un acord cu CFR Cluj în ceea ce priveşte rezilierea contractului. Deşi mai avea un an de angajament cu gruparea feroviară, fotbalistul a fost pus pe liber, dar şi dorinţa sa a fost aceea de a pleca. Singurul impediment este acela că CFR Cluj este obligată să-i plătească restanţele salariale, pe două luni.

Clubul nu i-a mai achitat salariul de patru luni, iar înţelegerea dintre cele două părţi a fost ca până la data de 17 iunie, fotbalistul să primească pe card suma de 20.000 de euro, reprezentând două salarii lunare, pentru a pleca liber de contract.

Dică are deja un precontract cu o echipă din străinătate şi îşi doreşte să plece, dar în cazul în care nu i sa vira în conturi această sumă, va reveni la Cluj. „Dacă nu mai era dorit, e normal ca şi el să-şi dorească să plece. Totuşi, nu este dispus să renunţe la aceşti bani şi va reveni la Cluj în cazul în care clubul nu se va ţine de cuvânt“, a dezvăluit o persoană apropiată fotbalistului.

Fotbalistul a venit la CFR Cluj de la Rapid, la începutul sezonului 2009-2010, tot liber de contract.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite