VIDEO Emil Boc vrea să transforme Clujul în „oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, şi-a lansat joi programul electoral, precizând că municipiul Cluj-Napoca trebuie să devină „oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti". Printre obiectivele cuprinse în programul electoral se numără şi prelungirea liniei de tramvai până în Floreşti.

Emil Boc este de părere că şi-a îndeplinit promisiunile faţă de clujeni şi că acest lucru va cântări în viziunea acestora la vot. Acesta a mai precizat că oricând şi oriunde poate participa la orice dezbatere pe măsurile luate cât a fost prim-ministru, ceea ce a făcut „fiind corect, chiar dacă dureros pentru români".

„Ceea ce am promis în 2008 am respectat. Acest oraş s-a schimbat radical în bine şi a recuperat gravele întârzieri din trecut. În ceea ce priveşte obiectivul noului meu mandat, cred că este timpul să realizăm un salt calitativ în viaţa municipiului nostru. Cluj-Napoca trebuie să devină oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti. Principalele obiective care să ne conducă la aceasta sunt consolidarea investiţiilor existente şi atragerea de noi investiţii pentru a menţine locurile de muncă", a precizat Emil Boc. El a precizat că îşi propune, printre altele, consolidarea investiţiilor existente şi atragerea de noi investiţii, continuând parteneriatul cu Consiliul Judeţean Cluj, finalizarea obiectivelor de infrastructură şi începerea altora noi, modernizarea liniei de tramvai şi prelungirea ei până la Floreşti, finalizarea parking-urilor începute, construcţia de noi parking-uri, subterane în centru şi supraterane în cartiere, construirea Centrului Cultural Transilvania, amenajarea de spaţii de agrement şi transformarea unei porţiuni a râului Someş în zonă navigabilă, implementarea programului "Şcoală după şcoală", construirea unui centru IT de industrii creative.

Boc va candida sub sloganul "Întotdeauna pentru clujeni".

În 28 aprilie, la o zi de la căderea Guvernului, Emil Boc şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, spunând că vrea să consolideze statutul incontestabil al Clujului, de capitală a Transilvaniei.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite