Emil Boc predă din nou drept la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, şi-a reluat, de la începutul lunii iulie, activitatea didactică la Departamentul de Ştiinţe Politice al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai", urmând ca din toamnă să predea cursuri studenţilor.

Decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca, Călin Hinţea, a declarat, luni, 2 iulie, că Emil Boc a depus o cerere de reluare a activităţii didactice, suspendată pe perioada în care a deţinut funcţia de prim-ministru, iar aceasta i-a fost aprobată, potrivit Mediafax.

"Domnul Emil Boc a depus o cerere la facultatea noastră pentru a-şi relua activitatea didactică la Departamentul de Ştiinţe Politice, unde domnia sa este conferenţiar universitar doctor. Activitatea didactică a fost suspendată pe perioada cât Boc a deţinut funcţia de prim-ministru. Cererea depusă a fost aprobată începând cu 1 iulie. Boc va ţine cursuri studenţilor din toamnă, dar până atunci poate să se implice în proiecte de cercetare, în training-uri, şcoli de vară sau conferinţe. Este un mare avantaj pentru facultatea noastră să avem ca şi cadru didactic un fost prim-ministru al României", a spus Hinţea.

Emil Boc a predat la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" începând cu anul 1997, fiind lector universitar până în anul 2000, când a obţinut titlul de conferenţiar.

Boc a predat cursurile "Sistemul politic românesc" şi "Libertăţile publice în România".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite