Emil Boc declară război magazinelor second hand de pe Eroilor: identitatea Clujului nu este second hand-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc declară război magazinelor second hand de pe Eroilor
Emil Boc declară război magazinelor second hand de pe Eroilor

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, vrea să elimine magazinele second hand de pe Bulevardul Eroilor, declarând că identitatea Clujului nu stă în asemenea magazine.

„În viitorul plan urbanistic general în zona ultra centrală a Clujului ar trebui să fie interzise utilităţile de magazine second hand şi acestea să fie trimise spre zone diferite de cea centrală. Sper să am înţelegere în consiliu local, mă voi consulta cu toţi cei care vor avea putere de decizie, să putem în noul plan urbanistic general să excludem de pe Eroilor existenţa magazinelor second hand.  Eu cred că un centru al oraşului tebuie să-şi respecte identitatea, iar identitatea Clujului nu cred că este second hand-ul. Şi cred că acest lucru ar trebui să-l implementăm şi să trimitem magazinele de acest fel în locaţii mai potrivite", a precizat primarul Emil Boc.

Planul urbanistic general este în aprobare la Ministerul Dezvoltării şi la Ministerul Transporturilor. Potrivit lui Boc, înainte ca planul urbanistic general să fie aprobat în formă finală în consiliul local, se va mai organiza şi o dezbatere publică pe tema acestuia. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite