Emil Boc: Dacă pierdeam alegerile, demisionam din funcția de președinte al PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PDL, Emil Boc a declarat, luni, că, în situația în care ar fi pierdut primăria Cluj-Napoca, ar fi demisionat din fruntea PDL.

"Dacă pierdeam alegerile, primul lucru pe care-l făceam era acela să-mi prezint demisia din funcția de președinte al PDL", a spus Boc.

Preşedintele Biroului Electoral Cluj-Napoca, judecătorul Petru Urs, a anunţat, că Emil Boc a câştigat Primăria municipiului.

Fostul premier Emil Boc, preşedinte al PDL, a redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, obţinând 40,03 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul său de la USL, Marius Nicoară, a obţinut 38,97 la sută, potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral Municipal.

De asemenea, Emil Boc, a declarat că "USL arată foarte clar că poate coborî sub 50 la sută", ceea ce ar da semnale importante că "la toamnă va avea cu mult sub 50 la sută", astfel că PDL își pregătește "drumul spre guvernare".

"Vom discuta la nivel național rezultatele alegerilor locale, într-o viitoare ședință de Colegiu Director, pe care, după ce se vor finaliza toate alegerile locale, cu rezultate finale, o voi convoca. Eu sunt un optimist prudent și mă bazez pe două elemente. USL arată foarte clar că poate coborî sub 50 la sută și chiar a coborât. Asta ne dă semnale importante că la toamnă va avea cu mult sub 50 la sută, ceea ce, dacă noi vom face ceea ce știm foarte bine să facem în opoziție, să pregătim în continuare drumul PDL spre guvernare, în condițiile în care USL va coborî sub 50 la sută", a spus Boc, la Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite