VIDEO Primarul Clujului, Emil Boc, spune despre bilanțul premierului Ponta: Viața bate blogul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc
Emil Boc

Primarul Clujului, Emil Boc, fost premier al statului, a declarat astăzi, 18 august, la o întâlnire cu Nemeth Zsolt, secretar,  de stat din Ministerul de Externe din Ungaria că a văzut ce a postat premierul Ponta pe blog şi s-a limitat să afirme: Viaţa bate blogul.

Primarul Clujului a afirmat că Victor Ponta ar trebui să se uite cât este un euro, cât costă preţul gazului şi apoi să facă bilanţul pe blogul său.

"Cu privire la acest bilanț (n. r. bilanțul postat de premierul Victor Ponta pe blog azi). Viața bate blogul. Cam asta e realitatea. Ar fi bine ca domnul Ponta să îi întrebe pe români cât costă un euro sau cât este prețul la gazele pe care le-a negociat s-au să se întrebe cum arată imaginea României în Uniunea Europeană și în afara țării, în general, și atunci va vedea că, de departe, viața bate blogul", a afirmat primarul Clujului și fostul premier al României, Emil Boc.

Acesta a mai spus că săptămâna viitoare și PDL va face cunoscut bilanțul său legat de cele 100 de zile de guvernare USL.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite