GALERIE FOTO Elveţienii au ajuns la Cluj. Sunt aşteptaţi în total 200 de fani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR va debuta mâine în noua ediţie a celei mai importante competiţii intercluburi, împotriva elveţienilor de la Basel. Cu un suflu nou după preluarea băncii tehnice de către Sorin Cârţu, clujenii abordează cu mare încredere întâlnirea cu elveţienii

Dacă la prima participare a echipei în cea mai importantă competiţie europeană, fanii s-au călcat în picioare pentru a face rost de un tichet la meciurile cu Chelsea, Roma şi Bordeaux, de data aceasta lucrurile sunt diferite. Parcursul catastrofal al echipei din acest start de campionat, coroborat cu preţurile mari stabilite pentru tichete şi lipsa de rezonanţă a numelui adversarului, vor ţine suporterii în faţa televizorului.

Până în această dimineaţă, clubul nu vânduse decât 4500 de pachete pentru cele trei întâlniri din Grupa E, iar după ce a scos la vânzare biletele doar pentru meciul de mâine, numărul total al tichetelor vândute a ajuns în jurul a 9000. Conducerea speră ca astăzi şi mâine casele de bilete să fie luate cu asalt şi meciul să fie urmărit de pe stadion de cel puţin 15.000 de oameni, dar cert este că încasările nu vor fi la fel de mari precum în urmă cu doi ani.

Vezi aici galeria foto cu sosirea elveţienilor

Elveţienii au sosit azi la Cluj

Delegaţia elveţiană a sosit astăzi, la ora 11.40, pe aeroportul din Cluj-Napoca, iar apoi s-a cazat la Hotelul Opera Plaza, singurul stabiliment de cinci stele din oraş. Elveţienii nu au avut pretenţii exagerate în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, insistând doar pentru meniu, care să fie exclusiv pentru sportivi. Şi-au rezervat 25 de camere şi vor părăsi oraşul abia joi. Împreună cu delegaţia oficială, în acelaşi avion au venit şi 120 de fani, dar mai sunt aşteptaţi în jur de 80, pe parcursul zilei de astăzi.

„Nu ştiu nimic despre CFR, nu am auzit de ei şi nu cunosc niciun jucător. Noi am venit aici să câştigăm , cred că suntem favoriţi la câştigarea acestei grupe. Poate şi Bayern. Nu ştiam că ei au dat afară antrenorul chiar acum, cu două zile înainte de meci, dar poate că noul tehnician îi va mobiliza mai bine. Dacă e un antrenor defensiv, pe noi nu ne afectează, avem, şi noi o apărare foarte bună şi un atac pe măsură, deci le vom pune mari probleme. Noi putem chiar să câştigăm Champions League“, a surprins Samuel Inkoom, fundaş al celor de la FC Basel.

„Ei sunt favoriţi“

Preşedintele Iuliu Mureşan spune că echipa sa nu pleacă din postura de favorită în meciul cu elveţienii, dar speră ca şocul produs prin înlăturarea lui Mandorlini să-i trezească pe băieţi: „Meciul cu Basel va fi foarte greu. Nu noi suntem favoriţii, Basel este o echipă care beneficiază de condiţii extraordinare, am fost în 2004 şi am vizitat stadionul, conduşi de secretarul personal al lui Blatter. Noi avem avantajul terenului propriu şi sper într-o schimbare de atitudine din partea băieţilor“, a declarat acesta. Meciul dintre CFR şi FC Basel va avea loc mâine, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, de la ora 21.45.

 
„Cred că schimbarea antrenorului clujenilor poate reprezenta un avantaj pentru noi“
Alexander Frei, atacant FC Basel

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite