Elevii de la colegiul Tehnic din Câmpia Turzii, campioni la absenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălile de clasă devin din ce în ce mai goale
Sălile de clasă devin din ce în ce mai goale

Peste 51.000 de absenţe. Atât au adunat elevii de la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii. La mică distanţă de locul I în topul absenteismului şcolar din judeţul Cluj se află elevii de la Colegiul Tehnicdin Turda, cu 50.500 de absenţe, înregistrate în anul şcolar 2009-2010.

Pentru a realiza topul, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) au monitorizat peste 300 de şcoli din judeţ. Însă nu toate unităţile de învăţământ au fost cuprinse în numărărtoarea oficială a absenţelor, pe motiv că cel puţin 8 dintre acestea nu au trimis, încă, la Inspectorat, datele solicitate. 

În top se mai află şi Liceul Tehnic „Anghel Saligny” din Cluj-Napoca. Elevii de acolo au acumulat, până acum, 45.266 de absenţe. De asemenea, şi elevii de la Liceul Industrial Construcţii Montaj din Dej au lipsit de la 44.765 de ore de curs. Şi elevii Colegiului Tehnic „Edmund Nicolau” au acumulat peste 44.000 de absenţe. Cel mai mare număr de abandonuri şcolare au fost înregistrate la Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, unde s-au lăsat de şcoală 24 de elevi.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite