Elevii clujeni au vânat terorişti la Centrul Cultural Francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii clujeni nu au pierdut vremea în vacanţă şi au realizat un film de animaţie de trei minute, la Centrul Cultural Francez, care va fi proiectat la televiziunile locale.

Tematica peliculei realizată în mod colectiv a fost „Fabrica de vise”, iar elevii au trebuit să facă mai multe desene ce urmau să fie utilizate. „Noi am venit cu tehnica de animaţie iar ei au făcut desenele”, ne-a spus Boglarka Nagy, resposabil cu programele audiovizuale din cadrul CCF Cluj. 
Intriga filmului realizat în vacanţă era faptul că fabrica copiilor este atacată la un moment dat de terorişti. Copiii s-au mobilizat şi au anihilat atacatorii, salvându-şi fabrica de vise.


„Copiii care s-au înscris în această vacanţă sunt foarte talentaţi la desen şi au fost astfel iniţiaţi în tainele animaţiei”, ne-a mai spus Nagy. Centrul Cultural Francez a demarat recent înscrierile pentru o nouă ediţie a festivalului de film de animaţie de scurt metraj, care se va desfăşura în luna mai. Înscrierea la selecţie va avea loc până în data de 15 martie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite