Cluj: Elevii clujeni s-au jucat „de-a reciclarea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Elevii clujeni s-au jucat „de-a reciclarea”
Cluj: Elevii clujeni s-au jucat „de-a reciclarea”

Aproximativ 30 de elevi clujeni au construit câteva mozaicuri folosind doar capace reciclabile de peturi, adunate de  aceştia în cadrul şcolii unde studiază.

Pentru realizarea celor patru mozaicuri de pe terasa centrului comercial Iulius Mall din Cluj s-au folosit peste 70.000 de asemenea capace.

„Noi am făcut un mozaic, pentru care am adunat 6000 de capace. Am realizat un mozaic care sugerează natura cucerită de oraş. Evident, lucrarea noastră are un mesaj ecologic”, a declarat Silviu Borş, elev în cadrul Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca.

Scopul evenimentului a fost educarea  tinerilor în spirit ecologic şi să le demonstreze clujenilor că reciclarea este „o joacă de copil”.

„Mi se pare un mod excelent de a educa copiii în spirit ecologic. Poate, începând cu ei, nu vom mai avea o ţară plină de gunoaie”, a explicat Emese Papp, una din învăţătoarele care şi-au adus azi elevii în cadrul evenimentului.

Marii câştigători vor primi din partea Asociaţiei Ecologiste “Floarea de Colţ”, organizatoarea evenimentului, o excursie în Maramureş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite