Cluj: Elevii, consultaţi de gripă porcină înainte de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii sunt supuşi unor verificări în fiecare dimineaţă, iar şcolile au fost dotate cu măşti sanitare şi dezinfectant, pentru a preveni îmbolnăvirea cu virusul gripei porcine.

Citiţi şi:
S-a îmbolnăvit de gripă porcină pe pământ sfânt

EXCLUSIV: 20 de inspectori şcolari din toată ţara, suspecţi de infecţie cu AH1N1

În fiecare dimineaţă, la prima oră, profesorii vor face verificări şi vor consulta elevii pentru a se asigura că nu prezintă simptomele gripei porcine. În cazul în care unul dintre elevi prezintă aceste simptome, el trebuie să se prezinte la medicul de familie şi, totodată, îi va fi anunţată familia”, ne-a explicat Anca Hodorogea, inspector general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj.

Pe de altă parte, şcolile vor fi dotate şi cu dezinfectant, iar excursiile şi deplasările în teritoriu la evenimente au fost anulate începând de astăzi, a mai precizat Hodorogea.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite