Elena Udrea crede că Emil Boc ar câştiga alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PD-L Emil Boc ar câştiga alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, dacă ar candida, a declarat,  azi, vicepreşedintele PD-L Elena Udrea.

„Eu sunt convinsă că Emil Boc, preşedintele partidului, are toate şansele să câştige primăria Clujului. Ar câştiga-o dacă ar candida", a declarat Udrea, adăugând că opţiunea unei eventuale candidaturi îi aparţine doar lui Emil Boc, potrivit Mediafax.

Preşedintele PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda, a afirmat, vineri, că filiala judeţeană ia în calcul patru potenţial candidaţi pentru Primăria Cluj-Napoca, fiind derulat în prezent un sondaj de opinie în municipiu.

„Suntem într-un proces de evaluare a candidaţilor pentru funcţiile de primar în localităţile judeţului. Am demarat un sondaj de opinie, iar PD-L Cluj ia în calcul patru persoane pentru Primăria Cluj-Napoca, sunt patru potenţiale candidaturi, suficiente încât să dăm o soluţie bună pentru clujeni. Emil Boc este preşedintele PDL şi nu cred că are nevoie de propuneri din partea unei organizaţii de a se manifesta într-o formă sau alta. Dânsul poate să facă ceea ce doreşte. El va decide ce va face şi care va fi viitorul lui politic. Ca preşedinte de organizaţie, în mod cert îmi doresc un candidat cu un astfel de potenţial cum este al domnului Boc. Emil Boc mai are foarte multe de spus în ceea ce priveşte Primăria Cluj-Napoca, dar doar dânsul ne poate spune sau nu dacă acceptă să facă acest pas de a veni la Primărie", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Daniel Buda.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite