Cluj: Electrica obligată să plătească datoriile vechi la furnizori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile companii ardelene rezultate în urma divizării companiei naţionale de electricitate trebuie să scoată peste o jumătate de milion de lei doar pentru energia nucleară

Curtea de Apel a obligat astăzi societăţile SC Electrica Distribuţie Transilvania Nord SA şi SC Electrica Furnizare Transilvania Nord SA să achite datoriile istorice de 442 mii lei, respectiv 82 mii lei, firmei furnizoare SC Nuclearelectrica SA.

SC Nuclearelectrica SA, firma producătoare de energie electrică de la Centrala de la Cernavodă a chemat în judecată cele două societăţi rezultate în urma separării activităţilor de distribuţie şi furnizare, în urmă cu doi ani.

Magistraţii au admis cererea furnizorului de energie din sursă nucleară, în primă instanţă la Tribunalul Comercial, iar astăzi la Curtea de Apel, decizia fiind executorie.

În întâmpinarea lor, reprezentanţii firmelor de distribuţie şi furnizare au arătat că nu au primit facturi pentru vechile datorii şi că nu pot opera aceste creanţe.

Cele două societăţi mai au şi alte procese similare pe rol, din partea altor furnizori.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite