Ei sunt cei 24 de magnifici care se iau la trântă cu bogaţii ligii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ultimele două achiziţii, Mandorlini a stabilit în mare parte lotul care va fi trimis la UEFA pentru Champions League. Roberto de Zerbi şi Tomas Costa sunt ultimii doi jucători care au semnat cu CFR-ul, ambii fiind trecuţi pe lista UEFA

Mandorlini poate răsufla uşurat în ceea ce priveşte debutul în cea mai importantă competiţie fotbalistică intercluburi a Europei. Aseară, conducerea a perfectat două transferuri extrem de importante, dintre care unul chiar în ultima zi a perioadei de mercato din Italia. Roberto de Zerbi, mijlocaşul lui Napoli, care a fost curtat pe toată perioada verii, a reuşit să-şi rezilieze contractul cu gruparea din „Cizmă“ şi a semnat un angajament pe doi ani cu CFR Cluj. Mai mult, Tomas Costa, care poate evolua atât în banda dreaptă a liniei mediene, cât şi pe post de „închizător“, a fost împrumutat de la Porto şi este gata să joace în Liga Campionilor.

Lotul pentru „masa bogaţilor“

Portarii Claro, Stăncioiu şi Tiut vor avea drept de joc în Liga Campionilor, în timp ce la capitolul fundaşi Diogo a ratat cupele europene. Cadu, Piccolo, Rada şi Alcantara fiind stopperii pe care mizează Mandorlini, în timp ce Panin, Edimar, Veloso şi Tony vor acoperi benzile. În ceea ce priveşte linia de mijloc, Peralta a ratat Europa, iar dilema lui Mandorlini era pe postul celui de-al doilea mijlocaş defensiv, unde trebuia să aleagă între Costa şi Kivuvu, Gabi Mureşan fiind cea mai importantă „piesă“ pentru această zonă a terenului, iar în cele din urmă i-a păstrat pe ambii.

Culio, Hora, De Zerbi, Bastos, Dică şi Emmanuel Kone sunt ceilalţi mijlocaşi pe care se bazează italianul. În condiţiile în care Traore, Tiut şi Negruţ sunt fotbalişti crescuţi de CFR Cluj, conducerea a putut înscrie 24 de jucători pe listă.

În linia de atac, Bjelanovici, Traore, Sforzini, Traore şi Negruţ vor fi jucătorii care se vor lua la trântă cu fundaşii celor de la Bayern, Roma şi Basel, cea mai mare surpriză fiind neincuderea lui Bud pe această listă.

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite