E oficial! Tony da Silva şi-a reziliat contractul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tony (dreapta) a fost unul dintre cei mai apreciaţi străini din campionat
Tony (dreapta) a fost unul dintre cei mai apreciaţi străini din campionat

Fundaşul dreapta Tony da Silva şi-a reziliat astăzi contractul cu CFR Cluj şi va părăsi România pentru a semna un contract cu gruparea portugheză Vitoria Guimaraes

Conducerea echipei campioane în exerciţiu, CFR Cluj, a anunţat în această seară pe site-ul oficial rezilierea contractului unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti din Gruia. Deşi iniţial au apărut probleme în ceea ce priveşte despărţirea pe cale amiabilă, în cele din urmă părţile s-au înţeles şi Tony a decis să renunţe la contractul cu gruparea din Gruia.

"Un jucător emblemă al clubului CFR 1907 Cluj a părăsit familia noastră. Este vorba de nimeni altul decât Anthony da Silva. Pitbull, aşa cum era cunoscut printre suporterii alb-vişinii, a fost alături de noi la cele mai frumoase performanţe. Jucătorul venit de la Estrella Amadora în 2007 a pus umărul la performanţele feroviarilor, reuşind astfel să pătrundă rapid în sufletele suporterilor. Îi mulţumim pe această cale pentru tot ceea ce a realizat alături de noi în culorile alb-vişinii şi îi urăm mult success mai departe. Tony, îţi mulţumim, vei rămâne mereu în sufletele noastre!",  a fost mesajul postat pe site-ul oficial, prin care cei de la CFR şi-au luat la revedere de la fotbalist.

Tony a venit la CFR în 2007 şi a jucat 120 de partide în tricoul vişiniu, marcând şi două goluri, contribuind la cele mai mari realizări din istoria clubului: două titluri, trei cupe ale României şi două Supercupe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite