E atacul, bată-l vina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a evita criticile în public la adresa lui Andrea Mandorlini, Iuliu Mureşan a găsit explicaţia pentru lipsa de rezultate: ineficacitatea atacanţilor. Paszkany l-ar demite pe Mandorlini, dar nu există foarte multe variante pentru înlocuirea sa, astfel că-l va păstra, cel puţin pentru moment

Mandorlini a comis-o din nou. După victoria de la Urziceni, din prima etapă a returului, când majoritatea oamenilor de fotbal se pregăteau să vorbească despre faptul că CFR va câştiga titlul la pas, italianul nu a mai reuşit decât trei puncte, iar şefii sunt la capătul răbdării. Dacă cele două remize de pe teren propriu sunt, într-o anumită măsură, scuzabile, deoarece adversari au fost Steaua şi Dinamo, înfrângerea de le Galaţi şi remiza albă de la Mediaş nu pot fi iertate de către un patron care este cu gândul doar la titlul de campion.

Iuliu Mureşan a sosit la stadionul din Mediaş cu mai bine de o oră înainte de începerea meciului, nerăbdăror să-şi vadă echipa la treabă. A stat nemişcat în tribuna oficială timp de o oră, iar apoi a oftat prelung la fluierul de start, exprimându-şi emoţiile. Pe parcursul celor 90 de minute, echipa s-a dovedit din nou incapabilă de a marca mai mult decât adversarul, iar la final şi-a arătat frustrarea.

Dacă până acum şi-a exprimat sprijinul necodiţionat pentru italian, de data aceasta l-a reconfirmat doar cu jumătate de gură: „Sunt profund nemulţumit de rezultat, pentru că ne-am creat ocazii, dar nu am marcat. Problema e la atacanţi, care nu reuşeşc să înscrie. Am ratat o nouă şansă să ne desprindem pe primul loc. Nu avem ce face, continuăm cu Mandorlini, dar trebuie să adunăm puncte, pentru că în halul ăsta, ajungem pe locul cinci”, a spus acesta la finalul meciului, negru de supărare.

„Acum nu putem aduce alţi atacanţi“
 
Foarte nemulţumit şi fără prea multe explicaţii plauzibile pentru remiza albă de la Mediaş, Mandorlini a fost de acord cu şeful său, care declarase înainte cu doar câteva minute că atacanţii au principala vină pentru lipsa de eficacitate a echipei. „Construim bine, ne creem ocazii, dar nu înscriem. Sunt de acord că vina este a atacanţilor, dar nu avem ce face, continuăm cu ei, pentru că acum nu putem aduce alţii. Traore a ratat o mare oportunitate şi cred că ar fi important ca el şi colegii săi să pretindă mai mult de la ei înşişi“, a spus antrenorul.

Dacă până acum a  avut noroc şi a rămas pe prima poziţie a clasamentului, deşi nu a mai câştigat de patru etape, de data aceasta, CFR are toate şansele să piardă acest loc. Rapidul are un meci relativ uşor, la ora 20.30, cu Astra, iar o victorie i-ar face pe giuleşteni lideri, cu un punct mai mult decât trupa clujeană. Mai mult, dacă Unirea Urziceni învinge pe Oţelul la cel puţin două goluri, trece pe locul secund, iar „feroviarii“ se vor consola cu ultima treaptă a podiumului.

 
„Cu siguranţă că Traore şi colegii săi ar trebui să pretindă mai mult de la ei înşişi“
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite