EXCLUSIV Filmat beat la volan, șeful Poliției Locale Dej minte cu tupeu: Aseară am fost într-o stare generală proastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Poliţiei din Dej, comisarul Mircea Marcel, nu recunoaşte că a fost prins beat la volan de poliţiştii de la rutieră. Acesta neagă tot, în ciuda unui film care dovedeşte contrariul. El susţine că aseară nu s-a petrecut nimic deosebit. Superiorul său, primarul Dejului, Ioan Morar, declară că Mircea Marcel nu va mai fi de azi şef.

Astă-noapte, în jurul orei 3.00, şeful Poliţiei Locale din Dej, comisarul Mircea Marcel, a fost prin beat la volan şi dus la spitalul din localitate ca să i se recolteze probe biologice. La spital acesta s-a îmbrâncit cu poliţiştii, deşi comisarul neagă.

„Ioan Mircea M. de 55 de ani a fost oprit în trafic de poliţiţşti după ce a fost văzut circulând pe strada Ecaterina Teodoroiu şi emana halenă alcoolică. A refuzat să fie testat cu etilotestul. A fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice. Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul având peste 0,80 de gr pe litru alcool în sânge. În funcţie de rezultatele de la spital i se va întocmi dosar penal. Dacă se dovedeşte că e vinovat riscă închisoare de la 1 la 5 ani", susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu-Bruja.

Superiorul comisarului, primarul Dejului, Ioan Morar, afirmă că de azi Mircea Marcel nu va mai fi şef al Poliţiei Locale şi nu va mai ocupa funcţii de conducere.  „E regretabil ce s-a întâmplat. Am fost sunat de poliţişti astă-noapte. Voi stabili împreună cu comisia de disciplină ce măsuri vor fi luate în acest caz. Dacă IPJ îi face dosar penal, îl voi suspenda din funcţie", spune primarul Morar.

Mircea Marcel: „Sunt bulversat de eveniment"

Mircea Marcel neagă tot. El susţine că nu a băut şi nici nu a făcut scandal la spitalul din Dej, darămite că ar fi sărit să-i bată pe poliţiştii ce l-au dus la spital. „Nu am consumat alcool atunci. Aseară am fost într-o stare general proastă. Sunt şi acum. Aseară nu s-a petrecut nimic deosebit", susţine şeful Poliţiei Locale.

Întrebat dacă a văzut filmul şi ce spune despre el, acesta a declarat: „Filmul prezintă un om într-o stare şocanţă. Sunt bulversat de eveniment", zice Mircea Marcel. El e revoltat de faptul că i s-au pus cătuşe. „Totuşi nu sunt un infractor. Nu trebuia să mi se pună cătuşe", adaugă bărbatul.  

Citiţi mai multe în Adevărul de mâine când a mai fost în aceeaşi situaţie şefului Poliţiei Locale Dej.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite