EXCLUSIV Ioan Ursuţ, presupusul autor al jafului istoric din Pasul Gutâi de anul trecut, rupe tăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ursuţ, 25 octombrie 2010, Penitenciarul Gherla.
Ioan Ursuţ, 25 octombrie 2010, Penitenciarul Gherla.

După opt luni petrecute după gratii, în aşteptarea verdictului instanţei de judecată maramureşene, Ioan Ursuţ a acceptat să stea de vorbă cu reporterul "Adevărul de Seară" la Penitenciarul cu Regim de Maximă SIguranţă din Gherla, unde se află încarcerat.

Presupusul autor al istoricului jaf ce a avut loc anul trecut, în data de 15 septembrie, în Pasul Gutâi, băimăreanul Ioan Ursuţ rupe tăcerea. Pentru prima oară după ce a fost arestat, a acceptat să acorde un interviu reporterului "Adevărul de Seară". Ursuţ este acuzat că a jefuit, în 15 septembrie 2009, o maşină de transport valori a firmei G4S.

Maşina de valori a fost oprită de bărbaţi înarmaţi, îmbrăcaţi asemenea forţelor speciale ale poliţiei. După ce i-au imobilizat pe agenţii din autovehicul şi au dus maşina într-o pădure, atacatorii au dispărut cu suma de 4.000.000 de lei (aproape 1.000.000 de euro).



Despre condiţiile în care a trăit ultimele opt luni după gratii, cât şi despre argumentele aduse de Ioan Ursuţ care - spune el - îi susţin nevinovăţia citiţi mai multe mâine, în "Adevărul de Seară".

Ioan Ursuţ, 25 octombrie 2010, Penitenciarul Gherla.
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite