EXCLUSIV Gore s-a plâns la Poliţie că este otrăvit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Gore, reţinut astăzi de poliţişti după ce a înjunghiat azi noapte un brancardier din Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj-Napoca, a depus ieri după-amiază o plângere la Secţia 6 de Poliţie, în care a reclamat faptul că este otrăvit de persoane necunoscute.

Florin Marius David, cunoscut sub numele de Gore, s-a prezentat ieri după-amiază la Secţia 6 de Poliţie pentru a depune o plângere cu privire la faptul că persoane necunoscute ar încerca să-l otrăvească atât pe el, cât şi pe soţia sa. „Noi i-am explicat că nu este de competenţa noastră, dar am preluat plângerea şi am înaintat-o colegilor de la Secţia 3. Gore susţinea că persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa, de pe strada Mihai Românul, nr. 5, şi au pus otravă în mâncarea pe care a consumat-o el şi soţia sa, căreia îi tot spunea «ţiganca mea»“, a declarat, pentru „Adevărul“, comisar şef Radu Pop.


image

Noaptea trecută, cunoscutul interlop s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca, reclamând o stare generală alterată şi indigestie. Acestuia i s-au administrat perfuzii, iar spre dimineaţă, din senin, a refuzat tratamentul şi a înjunghiat un brancardier care îl avea în grijă, după care a fugit din spital. În jurul orei 12.30, poliţiştii l-au prins pe Gore, acesta fiind dus în faţa procurorilor, la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. El este cercetat pentru tentativă de omor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite