Cluj: EXCLUSIV / Razie la o firmă de demolări din cartierul Iris (GALERIE FOTO/VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O amplă acţiune pentru destructurarea unei importante reţele de crimă organizată a fost declanşată în această dimineaţă în Cluj-Napoca. Printre locurile vizate de trupele speciale se numără un depozit din cartierul Iris. Alte două obiective vizate de anchetatori sunt sediile unor societăţi care închiriază utilaje.

Citeşte un material amplu pe această temă:

VIDEO Descindere la Cluj într-o acţiune fără precedent (GALERIE FOTO)

UPDATE: Firma verificată la Cluj-Napoca este BS Group Demolation şi are sediul social în localitatea ilfoveană Otopeni şi un punct de lucru la Cluj-Napoca.

Conform descrierii de pe site-ul oficial al firmei, obiectul principal de activitate îl reprezintă demolarea construcţiilor civile şi industriale, lucrările terasiere, de ecologizare, lucrările în carieră, vânzarea şi închirierea de utilaje.

Reprezentanţii firmei BS Group au refuzat să facă orice fel de comentarii pe marginea descinderilor efectuate de autorităţi la birourile din Cluj-Napoca.

Conform unor surse din cadrul organelor de anchetă, se desfăşoară percheziţii şi la sediul unei alte firme care închiriază utilaje.

Acţiunea a început la ora 6.00 şi se desfăşoară simultan în judeţele Cluj, Vâlcea, Maramureş, Timiş şi Arad, fiind vizate 59 de locaţii. La acţiune participă 450 de luptători ai Brigăzi Speciale de Intervenţie, printre care şi fosta unitate Acvila, 200 de jandarmi de la Gruparea Mobilă din Cluj, sprijiniţi de patru elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie.

Vezi aici o înregistrare video de la descinderea trupelor speciale la depozitul de utilaje din Cluj-Napoca

Vezi aici operaţiunea desfăşurată de procurorii DIICOT în fiecare judeţ în parte:

Baia Mare: VIDEO Operaţiune de amploare a ofiţerilor DIICOT  VEZI GALERIE FOTO

Râmnicu Vâlcea: Descinderi ale DIICOT la o firmă bănuită de legături cu reţeaua de traficanţi de utilaje din Maramureş (EXCLUSIV)
Arad: Ofiţerii de la Crimă organizată caută excavatoare şi tractoare furate din Italia şi Franţa
Timişoara: Procurorii DIICOT fac percheziţii la o firmă care vinde camioane şi maşini luxoase(UPDATE GALERIE FOTO). Pentru imagini cu maşinile de lux comercializate de firma verificată la Timişoara, CLICK AICI

Acţiunea este coordonată de DIICOT, fiind vorba de destructurarea celei mai importante reţele de crimă organizată.

Elicopterele sunt folosite la supravegherea zonelor unde se desfăşoară acţiunea, la intervenţiile din aer, precum şi la transportul pe distanţe mari.

În activitate sunt implicate Batalionul Antiterorist şi Acţiuni Speciale, Batalionul Special de Intervenţie şi Detaşamentul Special de Protecţie şi Intervenţie (D.S.P.I.).

Toate persoanele implicate în această grupare vor fi duse pentru anchetă la Baia Mare.

La Cluj-Napoca, razia a vizat iniţial un depozit din cartierul Iris. Trupele speciale au controlat documenele unei societăţi comerciale, care se ocupă de vânzarea şi închirierea utilajelor şi au verificat toate tilajele aflate în incinta societăţii.

Atât reprezentanţii autorităţilor, cât şi cei ai firmei controlate au refuzat să facă vreo declaraţie.

Vom reveni cu amănunte

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite