Cluj: EXCLUSIV Povestea de dragoste a clujencei dispărute de cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: EXCLUSIV Povestea de dragoste a clujencei dispărute de cinci zile
Cluj: EXCLUSIV Povestea de dragoste a clujencei dispărute de cinci zile

Lucia Berinde este, în continuare, căutată de poliţişti şi familie, după ce a dispărut în urmă cu cinci zile.Psihologii spun că tânăra ar putea suferi de o depresie severă, în urma traumei provocate de despărţirea de fostul iubit.

Citiţi şi
Fosta secretară a clubului CFR a dispărut de acasă


„Baby, îţi mulţumesc pentru iubirea ta şi tot ce ai făcut pentru mine învăţându-mă să fiu om. Îţi doresc numai bine şi să nu uiţi de sufletul tău şi de Dumnezeu. Te voi iubi mereu”. Sunt cuvintele scrise de Lucia Berinde, tânăra de 28 de ani dispărută în urmă cu cinci zile de acasă, către fostul ei iubit. Alături de mesaj, tânăra i-a trimis un colet cu frânturi din dragostea lor – inelul de logodnă în care este înfăşurată o eşarfă pe care a primit-o de la el, cărţi dedicate lui, fotografii, vederi confencţionate, în care tânăra îşi exprimă dragostea nemăsurată pentru fostul iubit.

Părinţii Luciei rostesc, printre lacrimi, povestea lor de dragoste, sfârşită în urmă cu un an de zile. De atunci, Lucia a încercat să reînnoade relaţia, dar izbindu-se de refuzuri repetate, se pare că suferinţa acesteia a fost atât de mare, încât a hotărât să plece, ştergându-şi orice urmă.

S-au cunoscut pe Internet

Lucia Berinde, în vârstă de 28 de ani, a fost timp de trei ani iubita lui Constantin Herţanu, un clujean în vârstă de 40 de ani, cadru militar. S-au cunoscut pe un site de întâlniri şi, de atunci, spun părinţii fetei, au fost nedespărţiţi. „Erau fericiţi împreună. Se mai certau, ca orice iubiţi, dar în rest le era bine”, spune Florina Berinde, mama Luciei. În urmă cu un an însă, tânăra a decis să ia o pauză. „Probabil dorea să-l determine să fie mai atent cu ea”, adaugă mama. Imediat însă Lucia a regretat despărţirea şi a încercat de nenumărate ori să se împace cu fostul iubit, însă el a refuzat-o constant.

Citiţi întreaga poveste şi ce spune psihologul, mâine dimineaţă în „Adevărul”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite