E.On Gaz, amendată pentru surparea unei gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Primăria Cluj-Napoca a amendat, astăzi, cu suma de 4.000 de lei, compania E.On Gaz pentru că a intervenit neautorizat pe o stradă modernizată în cursul anului 2007, lăsând în urmă o groapă în asfalt.

În urma unui control făcut pe străzile din municipiu afectate de lucrările firmelor de reţele, primarul Sorin Apostu a declarat că „gropile lăsate în urma refacerii reţelelor s-au surpat pentru că nu au fost făcute cum trebuie”.

„Principalele probleme cu care ne confruntăm sunt gropile apărute la rosturile de îmbinare de la străzi, acolo unde, după reabilitare, s-au făcut spargeri şi s-a refăcut carosabilul prin peticire. Tot la lucrările de peticire, după spargere există o problemă legată de lipsa calităţii lucrărilor şi a cantităţilor insuficiente de umplutură, fapt care produce o «cădere» a drumului pe acele porţiuni”, a explicat acesta.

Potrivit lui Apostu, strada Republicii a fost prima reabilitată în anul 2007 prin programul „288 de străzi”, iar şoferii au constatat în ultima vreme apariţia unor gropi care nu se datorează unor probleme tehnice, ci intervenţiilor reţeliştilor.

„Am amendat compania E. On Gaz cu patru mii de lei pentru efectuarea de lucrări neautorizate pe str. Republicii. Ei au cerut autorizaţie de spargere pentru o avarie la reţeaua de gaz, dar am constatat că au efectuat, de fapt, o lucrare de întreţinere, pentru care Primăria nu a emis autorizaţie de spargere a carosabilului. În plus, au lăsat şi o groapă în asfalt în urma intervenţiei”, a menţionat primarul municipiului Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite