Cluj: Intră rezervele cu Dunărea Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Intră rezervele cu Dunărea Galaţi
Cluj: Intră rezervele cu Dunărea Galaţi

Antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao, îşi va odihni o mare parte dintre titulari în partida de mâine, din şaisprezecimile Cupei României, cu Dunărea Galaţi

CFR Cluj debutează joi în Cupa României. Sorţii au ţinut cu gruparea din Gruia, care va întâlni modesta Dunărea Galaţi. Mai mult decât atât, deşi organizatorul meciului trebuia să fie echipa de pe malul Dunării, în cele din urmă FRF, în colaborare cu televiziunea care va transmite în direct partida, Sport.ro a mutat meciul la Cluj, pentru ca acesta să poată fi televizat în condiţii optime.

După două victorii consecutive, în Liga Europei şi în campionat, Toni Conceicao va miza pe o echipă compusă din fotbalişti care au jucat mai puţin în ultima perioadă, pentru a-şi odihni titularii în perspectiva meciurilor care urmează.

Jucători care au pus serios umărul la parcursul echipei din ultima perioadă, vor avea astfel şansa să se odihnească pentru întâlnirea de la Bistriţa, unde CFR va juca duminică. În aceste condiţii, echipa probabilă pe care se va baza portughezul este următoarea: Peskovici- Panin, Flores, Alcantara, Edimar- Dică, Dani, Leao, Mara- Traore şi Didi.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dunărea Galaţi va avea loc joi , pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, cu încerere de la ora 18.30.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite