Dumitru Prunariu și Corneliu Porumboiu, printre invitații de la TIFF Lounge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Film Transilvania reia seria de întalniri zilnice cu personalităţi din lumea cinematografiei şi nu numai. Găzduit de Muzeul de Artă din Cluj, TIFF Lounge oferă publicului ocazia de a intra in dialog cu invitaţii jurnalistului Mihnea Măruţă, care a moderat întâlirile și la ediția de anul trecut.

Singurul invitat din 2009 care va sta şi în acest an pe “canapeaua” confesiunilor, după cum spune jurnalistul pe blogul personal, este directorul artistic al Festivalului, Mihai Chirilov, care va participa la TIFF Lounge mâine, de la ora 17.00.

”Au confirmat şi, dacă nu intervine ceva, vor veni la TIFF Lounge actorul Victor Rebengiuc (protagonistul filmului <<Medalia de onoare>>, de Călin Netzer, înscris în competiţie), regizorul Corneliu Porumboiu şi Dumitru Prunariu, care va participa la proiecţia documentarului german <<Navigatori în Cosmos>>, unde apare alături de alţi astronauţi. Dar aceştia trei nu sunt singurele nume-surpriză”, preciyeayă Mihnea Măruță.

Anul trecut, la TIFF Lounge au participat Anamaria Marinca, Maia Morgenstern, Mircea Albulescu şi Cristian Mungiu. Întâlnirile au loc zilnic, de azi până duminică, de la ora 17.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite