Cluj: Dulca debutează în faţa propriilor suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Dulca debutează în faţa propriilor suporteri
Cluj: Dulca debutează în faţa propriilor suporteri

Cristian Dulca îi va conduce pentru prima oară pe „studenţi” într-un meci oficial, marţi, cu UTA. Noul tehnician al „Şepcilor Roşii” este convins că echipa sa va promova fără probleme la finalul acestui sezon

Universitatea Cluj se numără în continuare printre favoritele la promovarea în prima ligă, deşi ultimele două rezultate nu au fost pe placul pătimaşilor suporteri „alb-negri”. Cornel Ţălnar şi-a înaintat demisia după o discuţie dură cu principalul finanţator, Florian Walter, iar fostul acţionar al lui Dinamo a decis ca în locul său să fie adus un clujean, care cunoaşte în amănunt problemele echipei.

Cristian Dulca a acceptat propunerea fără să stea prea mult pe gânduri şi a preluat frâiele unei echipe aflate în reconstrucţie. „Sunt foarte fericit că m-am întors acasă, la clubul pe care-l iubesc şi pentru care sunt dispus să muncesc trup şi suflet pentru a-l readuce acolo unde îi este locul. Trebuie să promovăm la finalul anului, nici nu mă gândesc la altă variantă”, a declarat fostul tehnician al lui FC Vaslui, imediat după semnarea contractului.

Mizează pe clujeni


Dacă în „era” Cornel Ţălnar jucători precum Lemnaru şi Muşat erau titulari incontestabili, fiind apropiaţi de „Ţânţar” de pe vremea când lucrau împreună la Dinamo, Dulca este hotărât să mizeze pe clujenii care pun suflet pentru echipa lor. Primul pas a fost făcut în amicalul de sâmbăta trecută, de la Alba Iulia, unde nume precum Iuhas, Dolha sau Stan au schimbat complet faţa jocului în repriza a doua, după ce au fost introduşi.

Fost jucător pe „Ion Moina”, Dulca a venit cu gândul de a schimba atitudinea unor jucători tineri, dornici de afirmare, dar inconstanţi: „Pentru mine profesionalismul a fost întotdeauna pe primul loc, iar acest lucru trebuie să existe şi la Universitatea. Voi lucra împreună cu Radu Sabo la schimbarea atitudinii jucătorilor, pentru că ei trebuie să formeze un grup compact şi unit, care să-şi îndeplinească obiectivele”, a dezvăluit fostul component al generaţiei de aur.

Contestat de o parte a suporterilor pentru trecutul său la rivala CFR Cluj, Dulca este decis să demonstreze prin rezultate că este omul potrivit pentru banca tehnică. Primul meci oficial va fi şi cel mai dificil din actualul sezon, pe stadionul „Clujana” venind liderul UTA, care nu a cunoscut încă gustul amar al înfrângerii.

Partida va fi cu atât mai dificilă cu cât arădenii au în lot doi fotbalişti care au început excecpţional sezonul şi au o motivaţie în plus, fiind în proprietatea CFR-ului. Batin şi Digbeu sunt principalele arme ale echipei lui Ionuţ Popa, iar fundaşii clujeni vor avea mult de furcă în partida care va începe la ora 15.00.  Întâlnirea va fi arbitrată de Cezar Ionescu, ajutat la cele două tuşe de Stelian Slabu şi Ionuţ Babadac.

„Suntem favoriţi la promovare şi nici nu mă gândesc să nu reuşim acest lucru”

Cristian Dulca, antrenor „U” Cluj


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite