Cluj: Dulca nu simte nicio presiune la „U”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Dulca nu simte nicio presiune la „U”
Cluj: Dulca nu simte nicio presiune la „U”

Noul antrenor al Universităţii Cluj, Cristian Dulca a fost prezentat într-o conferinţă de presă. Acesta a cerut sprijinul fanilor pentru a face performanţă la Cluj şi a spus că nu simte nicio presiune

Dulca şi Radu Sabo formează noul cuplu de antrenori ai Universităţii, după demisia lui Cornel Ţălnar. Aceştia şi-au luat rolurile în serios şi au început deja activitatea la „Şepcile Roşii”. Dulca a declarat că este extrem de fericit după reîntoarcerea la clubul clujean:

„Sunt emoţionat că am reuşit să mă întorc acasă. M-am cam săturat să fiu plecat, fac asta de la 16 ani şi acum în sfârşit sunt la Universitatea, unde mi-am dorit dintotdeauna să revin. Domnul Walter chiar pune suflet în ceea ce face şi proiectul său m-a atras. Dânsul se zbate pentru construcţia unui stadion şi în acelaşi timp ne vom concentra şi pe sectorul juvenil”, a spus acesta.

Radu Sabo, care şi-a reziliat contractul cu Sănătatea Cluj şi a revenit la „U”, vorbeşte despre o schimbare a mentalităţii în sânul jucătorilor: „Împreună cu Cristi vrem să le impunem jucătorilor o mentalitate nouă, de profesionişti. Faptul că am bătut Universitatea când eram la Sănătatea este acum istorie. Sunt fericit că sunt aici”, a conchis acesta. Dulca a făcut o comparaţie cu perioada petrecută la Vaslui:

„Acolo mi s-a cerut să calific echipa în Europa League şi nu am simţit nicio presiune, dacă nu aş fi făcut faţă, plecam. Nici aici nu simt o presiune în plus, deşi trebuie să promovăm”, a conchis acesta. Crsti Dulca a semnat un contract valabil pe doi ani cu Universitatea Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite