Ducu Bertzi colindă în centrul Clujului (Recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Filmului Francez, Târgul Vintage, Festivalul Mozart, dar şi concertul de colinde live, susţinut de Ducu Bertzi în Piaţa Unirii sunt câteva din evenimentele care îi vor scoate pe clujeni din case, în acest weekend.

Concert de colinde cu Ducu Bertzi

Ducu Bertzi este primul invitat de marcă al Târgului de Crăciun, festival organizat de Primăria Cluj. Acesta va cânta sâmbătă, de la ora 17.00, în Piaţa Unirii, câteva dintre cele mai cunoscte colinde româneşti.

Proiecţie pentru copii la Victoria

Cinefilii clujeni pot urmări în cadrul Festivalului Filmului Francez, animaţia „Adevărata poveste a motanului încălţat“, proiecţie ce va avea loc mâine, la ora 15.00 Preţul unui bilet este de şase lei. Cea de-a şaptea ediţie a Festivalul a debutat la Cluj joi şi se desfăşoară până mâine.

Deschidere festival

Orchestra Filarmonicii Transilvania, dirijată de suedezul Mika Eichenholz, deschide Festivalul Mozart, diseară, la ora 19, la Casa de Cultură a Studenţilor. Se vor interpreta uverturele la operele La clemenza din Tito şi Cosi fan tutte, Concertul pentru clarinet în La major de Mozart şi Simfonia în Sol major de Haydn.

Moda vintage invadează Clujul

Clujenii vor putea achiziţiona în cadrul „Târguţului Vintage” ce va debuta la Cluj mâine, la ora 11.00, accesorii retro, rochii vintage-glamour sau bijuterii home-made în acelaşi stil. Găzduit de Casa Tranzit, târgul se doreşte a fi evenimentul vintage al iernii clujene.

Seară de colinde la Cinema

Asociaţia Hannah va organiza mâine, la cinematograful Republica, o Seară de Colinde. Evenimentul va începe la ora 18.00 şi va fi susţinut de corul BBBetel,grupul Shema şi solistul Ruben Mureşan. Publicul va putea dezbate şi subiectul „Crăciunul, poveste sau adevăr salvator?” Sebastian secan

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite