Dublură pentru Peralta. Pedro Celestino a semnat cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul portughez Pedro Celestiono, în vârstă de 24 de ani, este începând de astăzi jucătorul CFR-ului. Acesta a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din Gruia

Pedro Celestino este ultima achiziţie a clubului feroviar. Aflat de mai multă vreme în negocieri cu clujenii, fostul fotbalist al lui Belenenses a acceptat în cele din urmă oferta şi va îmbrăca timp de trei sezoane tricoul vişiniu. Fotbalistul originar din Insula Capului Verde, Pedro Celestino Silva Soares, îl va face concurenţă în dreapta liniei mediene argentinianului Sixto Peralta.

Deşi mai avea contract cu gruparea portugheză până anul viitor, jucătorul a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului lusitan şi a ajuns deja la Cluj. Celestino este un fost internaţional de tineret crescut la academia clubului Sporting Lisabona, care de-a lungul carierei a mai trecut pe la Olivais Moscavide (2006-2007) şi Estoril-Praia (2007-2008). În sezonul 2008-2009 s-a transferat la Estrela Amadora. Ediţia următoare l-a găsit în tricoul celor de la Belenenses, formaţie care în acea stagiune a retrogradat în liga secundă portugheză, dar pentru care a strâns 53 de prezenţe şi a marcat cinci goluri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite