Cluj: „Mi-a ars sufletul”. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj:<b> „Mi-a ars sufletul”</b>. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia
Cluj:<b> „Mi-a ars sufletul”</b>. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia

Mama bărbatului care a murit în accidentul de luni seară plânge de când a auzit ce s-a întâmplat cu fiul şi nepoata sa. Nesigură că justiţia va face dreptate în cazul tragediei de luni, familia Dragoste se gândeşte să-şi angajeze un avocat de top

Tragedia de luni seara, când inginerul Nicoale Dragoste şi fiica sa, Ioana, au murit într-un teribil accident rutier, va marca pentru totdeauna vieţile rudelor lor apropiate. Părinţii inginerului auto care a murit pe loc în accidentul provocat de omul de afaceri Gabriel Hilote sunt îngroziţi la gândul că mâine îşi vor înmormânta băiatul şi nepoata în vârstă de numai 15 ani, iar nora, Dorina Dragoste, se luptă între viaţă şi moarte.

Vor ca justiţia să facă dreptate

Maria Dragoste, mama lui Nicolae, spune că omul de afaceri care i-a omorât din culpă familia „i-a ars sufletul”. Plânge într-una de la aflarea veştii şi speră ca omul care „i-a băgat în mormânt” pe cei dragi să plătească, după cum va decide justiţia.

Chiar dacă mulţi şi-ar dori răzbunarea cu orice chip, rudele familiei Dragoste au încă încredere în justiţia din România, cu care nu au avut de a face până acum.

În aceste zile însă, au auzit destule zvonuri şi au primit sfaturi din toate părţile. „Intenţionăm să ne angajăm un avocat”, a spus Radu Dragoste, singurul frate al lui Nicolae.

O familie model

Mutată de 40 de ani în Cluj, familia Dragoste nu s-a „împrăştiat” prin tot oraşul. O bună parte din familie locuieşte pe strada Eftimie Murgu, unde străbunicul Ioanei Dragoste, Vasile, a cumpărat şase parcele pentru toţi copiii săi.
Chiar dacă nu toţi mai trăiesc astăzi, iar unii s-au mutat, cel puţin patru case de pe la mijlocul străzii poartă acest nume.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA ŞCOALA IOANEI DRAGOSTE

„Dacă mai vrea Dumnezeu să mai fie încă o mormântare, va fi. Eu i-am pregătit pe cei din familie cu chestiunile medicale, pentru că şansele ca Dorina să supravieţuiască, mama Ioanei, sunt foarte mici”, a spus Delia Dragoste, fostă jucătoare profesionistă de baschet, mătuşa celei mai mici victime a „ucigaşului cu Porsche”.



Pe poarta bunicilor Ioanei a fost afişat un fular negru şi doi trandafiri.

image

Familia Dragoste - tatăl, mama şi fiica - circula luni seară într-un autoturism Daewoo Espero, cu care părinţii veniseră după Ioana la Sala Sporturilor, unde aceasta jucase baschet. Maşina a fost spulberată de un Porsche Cayenne ce circula pe contrasens, în apropiere de Hotelul Napoca.

În urma accidentului, Nicolae Dragoste a decedat pe loc, Ioana a murit ceva mai târziu, la spital, iar mama sa este în stare gravă la spital. Ioana a fost adoptată de la vârsta de trei zile de către soţii Dragoste.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA ACCIDENT

Doliu în baschet

Dispariţia fulgerătoare a Ioanei Dragoste, baschetbalistă la clubul PH Baschet, a îndoliat lumea sportului la coş din Cluj-Napoca. „Tăcere… fără murmur, în clubul de baschet ... acum, la trecerea în nefiinţă a lui Nicolae Dragoste şi a fiicei acestuia, Ioana Silvia Dragoste. Pace, Lumină şi Iubire!“, este mesajul de întâmpinare postat pe site-ul oficial al clubului la care activa Ioana Dragoste.

Totodată, clubul „U“ Mobitelco a postat un mesaj de condoleanţe pe site-ul propriu: „«U» Mobitelco transmite condoleanţe tuturor celor apropiaţi Ioanei Dragoste, fetiţa de doar 15 ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident rutier de luni seara, împreună cu tatăl sau Nicolae Dragoste, în zona Hotelului Napoca. Dumnezeu să-i odihnească în pace!“

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite