Două spectacole gratuite, la 60 de ani de Puck

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii teatrului de păpuşi pot urmări în această seară două spectacole, gratuite, unul în limba maghiară, iar cel de-al doilea în limba română, puse în scenă cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea Teatrului de Păpuşi Puck.

Clujenii pot urmări, începând cu ora 16.00, spectacolul “Muzicanţii din Bremen”, iar două ore mai târziu, de la ora 18.00, “Pulcinella şi Măgarul diavolului”. Acesta din urmă a avut premiera anul trecut, regizat şi pus în scenă de Gaspare Nasuto, unul din cele mai mari nume ale teatrului de păpuşi european.

„Vom oferi calendare cu imagini din spectacolele Teatrului Puck tuturor spectatorilor, iar colegii noştri care s-au pensionat recent vor primi distincţii. Sperăm să fie un eveniment la înălţime, care să se desfăşoare cu sala plină”, a declarat Mona Chirilă, directorul Teatrului Puck.

Teatrul de Păpuşi „Puck” a luat fiinţă în anul 1950, având ca specific o activitate paralelă a celor două secţii: română şi maghiară, cu spectacole adresate cu precădere copiilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite