Două persoane au fost găsite moarte în locuinţele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii s-au deplasat la locul incidentului
Criminaliştii s-au deplasat la locul incidentului

Două persoane - o femeie în vârstă de 77 de ani şi un bărbat de 46 de ani - au fost găsite moarte în locuinţele lor, în satul Ticu, comuna Aghireş, judeţul Cluj, poliţiştii declanşând anchete în cele două cazuri. Din primele cercetări rezultă că cele două decese au avut loc "prin violenţă".  

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţa, prin serviciul 112, despre faptul că doi localnici, o femeie de 77 de ani şi un bărbat de 46 de ani, au fost descoperiţi morţi, fiecare în locuinţa sa.

"Echipa operativă s-a deplasat în comuna Aghireş, sub coordonarea procurorilor şi alături de specialiştii criminalişti şi reprezentanţii IML Cluj, pentru a efectua cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care s-a produs decesul celor două persoane, o femeie de 77 de ani şi un bărbat de 46 de ani. Cei doi au fost descoperiţi morţi, fiecare în locuinţa sa", a spus Gina Pop.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări rezultă că cele două decese au avut loc "prin violenţă".

Vom reveni cu amânunte

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite