Două localităţi clujene sunt în continuare fără electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două localităţi din judeţul Cluj mai sunt, complet nealimentate la reţeaua de energie electrică, în urma furtunii şi a vântului puternic înregistrate luni seară, restul de 37 de sate şi cătune afectate fiind reconectate de către echipele de intervenţie ale SC Electrica.

Purtătorul de cuvânt al SC Electrica Distribuţie Transilvania Nord SA, Raluca Goia, a declarat, miercuri, că în satele Bărăi şi Vaida Cămăraş, comuna Căianu, echipele de intervenţie au întâmpinat dificultăţi tehnice. "Miercuri dimineaţă, au rămas nealimentate total la reţeaua de energie electrică două localităţi, Bărăi şi Vaida Cămăraş, unde echipele de intervenţie ale Electrica au întâmpinat dificultăţi tehnice. Defecţiunile vor fi remediate în cursul zilei de miercuri", a precizat Goia. Potrivit sursei citate, restul de 37 de localităţi din cele 39 afectate de furtuna şi vântul puternic de luni au fost reconectate, marţi, la reţeaua de energie electrică.

În urma furtunii, în cinci localităţi s-a sistat total furnizarea de energie electrică, iar în 34 a avut loc sistarea parţială a furnizării. S-au înregistrat şi două transformatoare arse, în localităţile Fundătura, comuna Iclod şi Ghirişu, comuna Mociu. Zona cea mai afectată de vântul puternic a fost cea a municipiilor Dej şi Gherla.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite