Cursele spre Dortmund, Paris şi Londra au fost anulate de pe Aeroportul Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania maghiară WizzAir nu a putut declara câţi pasageri au fost afectaţi. Aceştia au posibilitatea să îşi recupereze banii sau să reprogrameze zborul. Cursele au fost anulate din cauza norului de cenusa si fum produs de eruptia vulcanica din Islanda.

Potrivit site-ului aeroportului, au fost anulate aterizările de la Dortmund (11.15), Londra (12.45) şi alte două, de la Paris (12.10, şi 17.50) dar şi decolările spre Dortmund (11.45) şi Paris (12.10). 

Purtătorul de cuvânt al companiei Wizz Air, Daniel Amzăr, a declarat, la rândul său, că pasagerii au trei variante la dispoziţie în cazul unor zboruri anulate. De asemenea, şi cursa de la Londra, aparţinând Lufthansa, care trebuia sa ajunga la Cluj la ora 12.45, a fost anulată.

"Cele trei variante sunt fie ca pasagerii să solicite plecarea cu o cursă următoare, în limita locurilor disponibile, fie să li se returneze integral suma achitată pe bilet, fie să păstreze banii într-un cont şi să-i folosească la alte curse ulterioare", a explicat Amzăr.

Potrivit acestuia, următoarele zboruri spre aceste destinaţii se vor desfăşura conform graficului. “Următorul zbor va fi onorat, dacă nu apar între timp alte perturbări. Amzăr a adăugat că, deocamdată, nu ştie câţi pasageri au fost afectaţi de amânarea curselor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite