Dosarul în care sunt judecaţi Sorin Apostu şi Călin Stoia a fost scos de pe rolul Curţii de Apel Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu (stânga) şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv
Sorin Apostu (stânga) şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv

Dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi omul de afaceri Călin Stoia a fost scos, miercuri, de pe rolul Curţii de Apel Cluj, după decizia instanţei supreme de a strămuta cazul la Târgu-Mureş.

Conform unui comunicat de presă transmis de Curtea de Apel Cluj, această instanţă a dispus, miercuri, scoaterea de pe rol a dosarului în care sunt judecaţi fostul primar Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia şi trimiterea lui la Curtea de Apel Târgu-Mureş.

„Curtea de Apel Cluj a dispus scoaterea de pe rol a dosarului penal privind pe Apostu Sorin şi alţii şi trimiterea cauzei spre competentă soluţionare Curţii de Apel Târgu-Mureş, luând act de sentinţa penală numărul 271 din 20 februarie 2012 prin care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea formulată de inculpatul Apostu Sorin şi a dispus strămutarea cauzei în favoarea Curţii de Apel Târgu-Mureş", se arată în comunicat.

Procesul în care fostul primar Sorin Apostu este acuzat de corupţie, alături de omul de afaceri Călin Stoia, va fi judecat de magistraţii Curţii de Apel Târgu-Mureş, cererea de strămutare a dosarului de la Curtea de Apel Cluj fiind admisă de instanţa supremă.

Avocaţii fostului primar al municipiului Cluj-Napoca solicitaseră strămutarea procesului de la Curtea de Apel Cluj invocând, între altele, mediatizarea excesivă a cauzei. După primirea dosarului, instanţa Curţii de Apel Târgu-Mureş va stabili următorul termen de judecată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite