Cluj: Dosar penal pentru o aterizare în Someş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Dosar penal pentru o aterizare în Someş
Cluj: Dosar penal pentru o aterizare în Someş

O femeie fără carnet de conducere a căzut ieri cu maşina în râul Someş, iar poliţiştii i-au făcut dosar penal atât ei, cât şi bărbatului care i-a dat maşina „pe mână“.

Incidentul tragi-comic s-a întâmplat ieri, la amiază, într-o parcare pe strada 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca din cartierul Grigorescu.

Potrivit buletinului informativ al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, „evenimentul rutier” a fost culpă comună a unui bărbat de 22 de ani din Blaj, judeţul Alba, şi al unei femei de 24 de ani, care nu este posesoarea unui permis de conducere.

„În momentul pornirii motorului, femeia a accelerat, a traversat perpendicular strada 1 Decembrie 1918, a pătruns pe spaţiul verde, dupa care a rupt un stâlp a gardului de protecţie al râului Someş, căzând în apă, fără a se răsturna. În urma evenimentului rutier nicio persoană nu a suferit vătămări corporale“, se arată în documentul citat.

Femeii i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere, iar bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţarea unui autovehicul unei persoane pentru a-l conduce pe drumul public, fără a poseda permis de conducere“, spun poliţiştii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite