Dorinel a dat lovitura în Gruia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul a dat lovitura în Gruia şi a învins pe CFR Cluj cu 1-0 prin golul lui Liviu Antal, după un meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt. Trupa lui Dorinel Munteanu s-a apropiat la un singur punct de liderul Poli Timişoiara, în timp ce echipa clujeană se afundă şi mai jos în zona inferioară a clasamentului

Oţelul lui Dorinel Munteanu şi-a demonstrat intenţiile încă din debutul partidei, când a ratat în aceaşi fază trei ocazii incredibile. Mai întâi Pena şi-a încercat norocul, apoi Antal şi Iorga puteau deschide scorul, dar clujenii au avut noroc. Minteuan nu părea să găsească soluţii de la margine şi moldovenii au dominat teritorial prima parte, fără a-şi crea, însă, ocazii importante de gol. La pauză, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a simţit că e nevoie de un sprijin moral pentru jucători şi a intrat din nou la vestiare pentru a discuta cu aeştia, la fel cum i-a obişnuit în ultima perioadă.

La reluare, tot Oţelul s-a dovedit însă a fi mai periculoasă şi Pena putea deschide scorul în două rânduri, dar s-a dovedit a fi din nou neinspirat. Mai întâi execuţia de la marginea careului a ocolit ţinta, pentru ca două minute mai târziu să treacă pe sub mingea centrată perfect de Ibeh. Minutul 53 a adus o nouă ocazie mare a oaspeţilor, când Iorga a preferat şutul din marginea careului mic, în locul unei pase, mult mai indicate, iar balonul s-a dus în plasa laterală. Pena a mai ratat o dată ţinta după o combinaţie între Antal şi Giurgiu, iar Dorinel Munteanu era un pachet de nervi la marginea terenului.

CFR a replicat prin Kone, a cărui recentrare după mingea lungă a lui Nicoară nu l-a găsit pe Buş, aflat în centrul careului. Rada a încercat o execuţie spectaculoasă cu 15 minute înainte de final, dar foarfeca fundaşului central nu l-a surprins pe Grahovac. îN MINUTUL 81, gălăţenii au dat lovitura în Gruia prin Antal, care a reuşit o execuţie superbă din colţul careului mic, după o centrare a lui Laurenţiu Buş.

Deşi conduşi pe tabelă, "vişiniii" nu păreau capabili de revenire şi tot oaspeţii erau la conducerea jocului, dar Hora a mai trezit tribunele cu o execuţie de efect, din marginea careului, care a ocolit de puţin ţinta. Apoi, Buş ş Antal şi-au încercat norocul în minutele de final, fără sorţi de izbândă.

CFR Cluj:
Mincă- Diogo, Cadu, Rada, Panin (Batin 83)- Kivuvu (Buş 46)- Kone, Bakary, Peralta, Nicoară- Bastos (Hora 63)
Antrenor: Alin Minteuan

Oţelul: Grahovac- Râpă, Perendija, Costin, Silviu Ilie- Giurgiu, Filip- Antal, Ibeh, Iorga (L. Buş, 79)- Pena (Punosevac 91)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite